torstai 26. syyskuuta 2013

Suzuki talvilepoon

Viime postissa pohdin kierroksille jäämistä. Syy lienee läppien epäbalanssi, sain vian siirtymään vasemmalta oikealle, kun hieroin balanssiruuvia (se ruuvi jolla säädetään vasemman ja oikean kaasuttimen läppien akseleiden keskinäinen asento) kohdalleen.
Puuttuvalla kuulalla ei liene muuta merkitystä kuin se, että ryyppyä joutuu pitämään käsin päällä. Tällä ei ole kovin suurta merkitystä, jos ja kun vaan malttaa käyttää pyörän lämpimäksi ennen ajoa.

Eilen kuitenkin valutin 98-bensat pois tankista, laitoin tilalle Nesteen pienmoottoribensaa sellaiset neljä litraa ja kävin ripeällä 15 kilometrin iltalenkillä Suzukilla. Tavoitteena ja toiveena on huolehtia siitä, että kohokammioissa ei ole "normaalia" bensaa vaan tuota Nesteen synteettistä bensiininkaltaista nestettä. En halua enää puhdistella kaasuttimista hyytyneitä ja liimaantuneita bensahyytymiä.

Kuukausi takaperin kuitenkin ostin Biltemasta 109 eurolla ultraäänipesurin, joten jatkossa kaasuttimien pesu olisi mahdollista kotikonsteinkin.

Suzukin matkamittari pyörähti näyttämään 77000 kilometria kun eilen lähden iltalenkille, ja pyörässä lienee vielä monta kilometriä jäljellä. Hieman se savuttaa eikä kulje enää yhtä reippaasti kuten uutena, mutta ajoharjoitteluun ja pieneen kotimaan matkailuun laite on ihan kelpoinen.

Pistän akun lataukseen, öljyän metallipinnat ja pistän pyörän päälle hupun. Suzuki saa luvan talvehtia tällä kertaa takapihalla, kun sisällä ei oikein ole ilmaista tilaa lähettyvillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti