keskiviikko 21. elokuuta 2019

Kesän eka pidempi reissu: Kiova

Kun joskus muistais kirjoitella näitäkin ...

Matka meni kuitenkin suunnilleen seuraavasti:

Espoo - Helsinki

Helsinki - Tallinna

Tallinna - Bauska

Bauska - Vilna

Vilna - Bialystok

Chelm - Sarny - Kiova

Kiovassa bunkkasin hotelli Dniprossa ensin kaksi yötä, sitten pääsin Gamma Toursin kyydillä pikkubussilla seurueen ja oppaan kanssa tsekkaamaan Pripjatin ja Chernobilin. Vielä yksi yö Kiovassa ja sitten länttä kohti. Kytkinvaijeri katkesi kun olin melkein jo Kiovasta poistunut, mutta onneksi oli hätäkorjaussetti mukana.

Kiova - Zhytomur - Lviv

Lvivissä koitin löytää sen saman hotellin missä jo pari kertaa on tullut yövyttyä, mutta ilman onnea, joten keskelle kaupunkia kävelyalueelle. Huono ajatus ... joutui kantamaan laukkuja helteessä pitkän matkan.

Lviv - Krakova - Dresden - Berlin

Oli alkuperäinen ajatus käydä hieman alpeilla pyörähtämässä, mutta ei uskaltanut hätäkorjausvaijerin kanssa lähteä, joten suuntasin Berliiniin.

Berliinissä bunkkasin kaverin kotona vajaan viikon ja siellä sitten tapahtui kaikenlaista. Berliinissä siis. Ska-konsertti ja tutustumista paikalliseen elämään ja sen sellaista.

Uudet ajosaappaatkin ostin, BMW Gravel ja hinta oli 319 euroa. Niistä soisi olevan pitkään iloa.

Berliinistä sitten kotia kohti, eli

Berlin - Travemunde

Travemunde - Trelleborg

Trelleborg - Karlshamn(?)

Oli pakko todeta et "ei jaksa" ja jäädä toipumaan päiväksi. Kun ei jaksanut pitää silmiä auki, oli parempi pistää parkkiin ja levätä.

Karlshamn - Tukholma

Tukholma - Turku

Turku - Espoo

mitäs ... 3460 tallinnasta rostockiin, ruotsin halki 731 km ja turusta kotiin 150 kilometriä, eli yhteensä vähintään reilut 4300 km

Kotipihalla näytti BMW:n mittari 125567 km ja päivämäärä oli 12.6.2019

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti