sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Muista vehkeistä vaihteeksi

Olen käynyt töissä (55 km per suunta) lähinnä Smartilla tämän kesän. Halpa on ajaa, kun se kulkee melkein pelkällä hajulla.
Viikko takaperin Smart kuitenkin varoitti että kytkimelle pitäisi tehdä jotain: Mittaristoon, siihen kohtaan missä normaalisti näkyy A, P, R, 1, 2, 3, 4, 5 tai 6 ilmestyi kolme vaakaviivaa. Internet-lähteiden mukaan tämä on vahva indikaattori siitä että kytkin on finaalissa tai kytkimen servomoottorissa on varat loppu, tai jossain siellä suunnalla on piuha huonosti.
Minkäs teet. Sen verran hankala homma etten uskalla itse yrittää huoltaa.

Guzzi taas käy ja kukkuu, mutta nokkaketkun kiristäjä saattaa olla lopussa. Kun vaihtaa vedolta työnnölle, kuuluu moottorin etuosasta hieman siihen viittaavaa ääntä.

Guzzissa palasin suunnilleen alkuperäisiin syttykarttoihin. Nyt kone tuntuu vähemmän väkivaltaiselta, mutta ehkäpä kipinä on nyt paremmin kohdallaan, eikä ainakaan liian aikaisella.

Guzziin pistin fillarin mittarin, kun alkuperäisen mittarin tripin nollaus on ollut särki jo pidempään. Lisäksi näyttää siltä että alkuperäinen mittari näyttää jonkin verran liikaa, ainakin nopeutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti