keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Valon pilkahduksia

Eilen hain postista Saksasta lähteneen paketin.

Sen kanssa oli ongelmana se, etten saanut DHL:n tracking numeroa, eli kannaltani paketti ei ollut ikinä lähtenyt HMB Guzzi-firman käsistä. HMB toki kertoi tracking numeron pyydettäessä (kun ensin "pari viikkoa" odottelin) ja sitten olikin enää vain vähän odotusta ja lopulta paketti tuli postikonttoriin (naapurikaupunkiin) josta sen sain haettua.

Nyt on nokka-akseli ja oletettavasti kaikki tiivisteet sekä ehjiä nostinkuppeja tarpeellinen määrä. Ei puutu enää kuin että joku pistäisi Guzzin nippuun.

Moposkootterin kanssa väänsin kättä sen verran että tiedän seuraavat asiat: kaasutin tulvii (istukka väljä? neula väljä?) ja tulppa antaa heikon oloista kipinää kun sen laittaa koneen kylkeä vasten. Käynnistyskampea polkaistessa mopo ei silti anna vihjettäkään käymisestä ja vihje on kuskillakin välillä kateissa. On puristusta, saa ilmaa, saa bensaa ja kipinäkin ilmestyy kun ottaa tulpan pois sylinteristä.

En ole vielä päättänyt, toimitanko huoltoon vai ostanko sokkona uuden sytytyspuolan. Tuskin se kovin kallis on. Kaasuttimeen tuore istukka ja neula tuskin nekään maltaita maksavat, mutta kasvaa otsaan jotain suurta ja mahtavaa kun tuota purkaa ja kasaa ja purkaa ja kasaa.

BMW:stä en ole kuullut mitään pitkään aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti